GAUDEIX DE LA TECNOLGIA EN FAMÍLIA
Espai taller formatiu i  centre d´oci tecnològic

TEAMBUILDING 

EVENTS TECNOLÒGICS PER EMPRESES:

 Per trencar els esquemes del tradicional Team Building disposem activitats innovadores que involucren l'ús d'eines tecnològiques, el que resulten realment interessant perquè a més de permetre als participants trobar-se en un àmbit diferent al laboral i redefinir-se com a equip, s'estimula l'enginy, la intel·ligència, es desperta la curiositat i es manté als empleats a l'avantguarda de l'ús d'aplicacions en I + D que poden ser utilitzades més endavant per les empreses.

 


OPCIÓ A:

DRONS & TEAMBUILDING

GAUDEIX DE L´ÚNIC EVENT DE TEAMBUILDING AMB DRONS.

Aprèn a volar un dron amb nosaltres, competeix amb els teus companys a la cursa d´obstàcles i sent com a copilot com es vola un dron de carreres amb les ulleres FPV 

 

 

OPCIÓ B:

VR TEAMBUILDING

GAUDEIX DE L´ÚNIC EVENT DE TEAMBUILDING AMB REALITAT VIRTUAL.

Aprèn a jugar en un nou mòn virtual amb nosaltres, competeix amb els teus companys, gaudeix de les diverses experiències que disposem com Star wars, The Exorcist, esports,etc..

 


OPCIÓ C:

CARS & TEAMBUILDING

Gaudeix com un pilot de formula 1 al nostre circuit de velocitat amb les ulleres FPV, guanya la cursa de velocitat per després posar a prova la teva paciència i les teves habilitats per passar el nostre circuit  d´obstàcles amb els nostres 4X4.

 

 

OPCIÓ D:

STAR WARS & TEAMBUILDING

Si tens ànima de JEDI viu una experiència única de Star Wars amb nosaltres.

Primer a la cursa del nostre Scalextric amb les motos speederbike de Star Wars, més tard aprèn a pilotar un dron de combat de Star Wars i dispara el làser per eliminar els drons de l´imperi contra els teus companys fins que quedi un únic guanyador/a. Per acabar  les ulleres de realitat virtual i agafa        l´espassa d´un jedi per combatre amb Darth Vader