GAUDEIX DE LA TECNOLGIA EN FAMÍLIA
Espai taller formatiu i  centre d´oci tecnològic

CASALS TECNOLÒGICS TEMÀTICS:

A Tecnoparc volem oferir com a novetat a tot l´estat un casal tecnològic amb drons i realitat virtual com a elements principals tant en formació educativa com en aprenentatge i oci .

Els nostres casals són únics a tot el territori nacional, som pioners en el pilotatge recreatiu de drons així com en formació tecnológica amb la realitat virtual com a eina educativa.

Els nostres alumnes gaudiran aprenent mentre juguen, aprendran a volar un dron tant en tercera com en primera persona amb drons amb càmera FPV i amb ulleres.També podran aprendre a pilotar cotxes RC amb i sense ulleres FPV ja que els nostres cotxes disposen de cámeres. Als nostres tallers educatius tractaran assignatures en matèries de ciències  naturals i socials, física, matemàtiques,geografia, biologia, geologia, belles arts i història.

Farem jocs tecnològics diversos i temàtics, on els nostres alumnes podran escollir quina aventura virtual voldran viure al nostre casal durant la setmana.STAR WARS, BATTLE ROYALtipus FORNITE, SPORTS, DANCE o VACATION SIMULATOR un divertit campament virtual de vacances amb bots  on podran gaudir de múltiples jocs.

Al final de la setmana farem competicions amb premis en tots els nostres tallers. 


Per tot això estem convençuts que serà una experiència enriquidora i innolvidable per als vostres fills/es.


Obsequiarem a tots els nens/es amb una samarreta del casal d´estiu 2021  personalitzada, sempre i quan la reserva estigui feta abans del 1 de juny, aquesta l´hauràn de portar posada el dia que fem les activitats exteriors el dijous concretament de la setmana escollida i els altres dies si el nen/a ho volguès així, també podria.EL CASAL ESTIU 2021  AMB TOTES LES MIDES DE PREVENCIÓ PER AL COVID 19 JA ESTÀ DISPONIBLE PER TAL DE QUE POGUEU RESERVAR PLAÇA.


Disposem d´un màxim de 18 places setmanals en grups de 6 alumnes.

Podeu venir a les nostres intal.lacions i conèixer el programa que hem preparat d´activitats per al casal tan sols concertant una visita,  contacteu per telèfon al 618150008 o bé si ho preferiu per correu a la nostra adreça  info@tecnoparc.cat

Ja podeu descarregar-vos el PDF informatiu.VULL RESERVAR PLAÇA.

Per reservar heu d´omplir aquest formulari, acte seguit  ens posarem en contacte amb vosaltres per poguer-vos garantir la plaça en les dates sol-licitades. De ser així haureu de fer un ingrés o transferència del 50% del import escollit, posant el nom i cognoms del infant que vindrà al casal.

La resta s´abonarà fins a 1 setmana abans de començar el casal.